Coaching voor vrouwen

Heling geeft innerlijke rust
Herstel de verbinding tussen je hoofd, hart en bekken

Programma’s en tarievenCoaching voor vrouwen

Heling geeft innerlijke rust
Herstel de verbinding tussen je hoofd, hart en bekken

Programma’s en tarieven

Als het leven aan je voorbij gaat  

  en verdriet heeft zich vastgezet in je lichaam. Je lichaam doet pijn en je hoofd draait overuren. Ongemerkt en langzaam ben je je af gaan sluiten. Als een potdichte oester. Dat is een eenzaam en verdrietig proces. Je weet dat er diep van binnen een parel in je verstopt zit, maar je kunt er niet bij. 

  Althans, niet alleen. 

dan staat er veel op het spel. 
Ook voor jou is het mogelijk om

het verleden los te laten en echt te gaan leven. Dan lees je ontspannen buiten een boek. Je voelt je tevreden, zelfs als je niets doet. Je durft te zeggen wat er in je omgaat en reageert niet vanuit pijn, maar vanuit rust.

En ook sla je dat feest zonder schuldgevoel over, als je liever alleen bent. Je stelt je dierbaren voor om leuke dingen samen te doen en hebt plezier. En seksualiteit ervaar je als een spel tussen volwassenen. 


Cliënten vergelijken mijn manier van coachen met het maken van een magische, innerlijke reis. Een reis die verwondert en verrast. Een reis waarin je delen van jezelf herontdekt en er heling ontstaat, zodat jij lichter, krachtiger en met een innerlijke rust verder kunt met je leven. 

Inhoud programma’s en tarieven

Ervaringen van anderen

Licht, lucht en rust.

De innerlijke reis die ik maakte met Loet opende luikjes die lange tijd gesloten waren. Dat heeft mij licht, lucht en rust gebracht. Daar ben ik Loet dankbaar voor!

Josée, analytisch coach

Een positieve wending in je leven.

Persoonlijk, professioneel en uniek. Een postieve wending in je leven op een veilige, warme en prettig manier. Wij vinden het in onze samenleving zo vanzelfsprekend om ons uiterlijk te verzorgen. Maar hoe en wie verzorgd ons innerlijk…? Ik kan iedereen van harte Loet aanbevelen. Of het nu om een zwaarwegend trauma gaat of ” gewoon” omdat je het waard bent.

Esther, dierenarts

Weer balans in mezelf.

Enorm dankbaar dat ik deze reis met Loet heb mogen maken. Het was een ontzettend fijne en leerzame ervaring ! Ik heb enorm veel inzichten en handvaten gekregen de balans in mezelf terug te vinden.

Quinty, verzorgende

Vrouwencoach Loet gidst je naar innerlijke rust

Ik weet uit ervaring hoe je verstrikt kunt raken door wat je in je jeugd hebt meegemaakt en door het familiesysteem waarin je bent opgegroeid. Het leven kan voelen als een voortdurende strijd. Alsof je tegen de stroom in zwemt. En het voelt zwaar.
Ik weet ook hoe belangrijk het is dat je iemand op je pad tegenkomt die helpt om blinde vlekken op te sporen, zodat je uit beschermende strategieën en patronen kunt komen.

Iemand die je op het droge helpt, zodat je weer vaste grond onder je voeten voelt. Zodat je de moed hebt je aandacht naar binnen te richten. Want dáár ligt de mogelijkheid tot iets anders en nieuws. Niet buiten jou.

  Van hieruit is dan ook mijn missie ontstaan: het begeleiden van vrouwen die innerlijke rust zoeken en richting willen geven aan hun eigen leven. Zodat ze dat leven als iets moois kunnen beschouwen, in plaats van een last. En inmiddels weten ook mannen de praktijk te vinden.  

Ik werk met een kort en overzichtelijk programma. We voeren geen eindeloze gesprekken en gaan niet graven in je verleden. Je leert voelen wat er te voelen is. In verbinding met je hoofd, hart en bekken. Daarin zit de kracht van heling en zo kom je weer bij je natuurlijke rust, kracht en vertrouwen.  

  Het opent de mogelijkheid om weer volop aanwezig te zijn in het leven en met twinkelende ogen aan tafel zit.


  Op de ‘over mij’ pagina vind je meer achtergrondinformatie.

Hoe begin ik?

Zet die eerste, dappere stap: 

Vraag een gratis kennismaking aan.

Kies voor een online Zoom of live ontmoeting in mijn praktijk in Schoorl.

Ervaar deze andere manier van coachen en besluit hoe je verder wilt.

boek een gratis kennismaking
Coaching-verbinding hoofd hart bekken

Coaching verbindt je met jezelf

Diep van binnen voel je een verlangen naar rust. Om uit je innerlijke strijd te komen. Om blij te zijn met jezelf, je verbonden te voelen met anderen en te genieten van alles wat het leven te bieden heeft. 

Daarvoor heb je contact met je gevoelens en behoeften nodig. Verbinding met jezelf. Het probleem is, dat voelen nu juist zo lastig is, als je al zolang oud zeer hebt weggestopt, onder het vloerkleed hebt geveegd. Want niet-voelen was lang een nuttige strategie om door te kunnen gaan. Maar je voelt een tijdbom van onderdrukte boosheid. Of een ijsberg van gestold verdriet. Of een ondergronds tunnelstelsel van schaamte en angst. Die staan nu tussen jou en je ware zelf in. En dat doet zeer.

Ik begrijp uit eigen ervaring dat thuiskomen in jezelf een uitdagend proces is. Daarom ben ik er om je op een warme en betrokken manier te coachen. Ik help je oude pijn los te laten. Er zal een last van je afvallen. Je krijgt weer verbinding met jezelf. 

Hoe werkt het? Dit zijn de vijf stappen die je doorloopt:

 • Je ontspant je met alles wat er is.
 • We maken ruimte voor iets nieuws.
 • We zoeken de kern van je verdriet of pijn op.
 • Je transformeert de pijn naar rust en vrijheid.
 • Integratie in je dagelijks leven.


Wij noemen dat contact maken met je hoofd, hart en bekken. 

Want je lichaam is de sleutel tot heling. Je kunt dat alleen zelf doen, maar hoeft het niet alleen te doen. Dus boek een afspraak en ontdek jouw pad naar innerlijke rust, zelfvertrouwen en kracht. Het is dichterbij dan je denkt. 

Bijzondere ervaring 

Veel mensen die voor het eerst komen voelen zich gespannen en twijfelen of ze iets kunnen ervaren. Het is opmerkelijk hoe verrast ze zijn door hun ervaringen tijdens de sessie. Voor een paar mensen is deze coaching echter niet geschikt, en dat geef ik na de kennismaking direct aan.

De juiste tijd om coaching te starten bestaat niet. 

Er is altijd wel een reden voor uitstel te bedenken. Totdat de pijn om op dezelfde manier door te gaan groter is dan je angst om te veranderen. Maar daar hoef je niet op te wachten. Het gaat erom dat jij jezelf iets anders gunt, omdat je voelt dat er meer mogelijk is voor jou. 

Voelen wat zo lang weggestopt is inderdaad een spannend proces. Je hoeft het echter niet alleen te doen en jij bepaalt het tempo. De meeste mensen hebben spijt dat ze niet eerder deze stap gezet hebben, omdat het zoveel ruimte en rust geeft.

Inhoud programma en tarief

Programma: Van onrust naar ontspanning

6 sessies | 6 maanden

Ontdek jouw innerlijke kracht en vind rust in jezelf met dit transformatieve coachingsprogramma. Het helpt je te voelen wat er te voelen valt, zodat je los kunt laten wat oud is en niet meer bij je past. Leer hoe je innerlijke rust kunt vinden en zelfverzekerd door het leven gaat.
Jij voelt dat van binnen en een ander ziet het van buiten. 


Wat brengt het je?

 • Je zit lekkerder in je vel en geniet van de kleine dingen in het leven.
 • Meer begrip en liefde, niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen om je heen, waardoor je je verbonden voelt. 
 • Als je opstaat heb je zin in de dag. 
 • Je geniet van seksualiteit en intieme momenten, waardoor je je meer vervuld en levendig voelt.
 • Zonder schuldgevoel lekker met een boek op de bank zitten, terwijl de rest naar een familiefeest is.

Wat krijg je?


 • 6 individuele coaching sessies: de basis zijn Innerlijke reizen, waarin je snel naar de kern gaat. Daarnaast een combinatie van Familieopstellingen en wandelcoaching (waar mogelijk).
  De sessies duren anderhalf tot twee uur. Online via Zoom of live in mijn praktijk in Schoorl.
 • Emotie Management Tools: praktische technieken en oefeningen om je emoties te doorvoelen en los te laten.
 • Toegang tot de online training ‘Vervul je verlangens’. Hierin leer je hoe je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen gevoel en behoefte.
 • Mijn aanwezigheid op afstand, maar aan je zij. Ondersteuning tussen de sessies door. Loop je vast, mail je vraag. 
 • Meditaties, om je voor te bereiden op je innerlijke reizen en rust te vinden in het dagelijks leven.

  En ook nog een vinger aan de pols, een paar weken na je programma: een half uur online coaching om je proces te volgen.
€1497

Investeer in jezelf

Coaching is een investering in jezelf. Het is anders dan een duur paar laarzen kopen, omdat je niet precies weet wat je krijgt. In de praktijk zie ik dat sommige vrouwen coaching uitstellen tot het echt niet langer gaat, totdat ze vastgelopen zijn.
Dat vind ik erg jammer. De weg terug duurt dan juist langer en vraagt om een grotere investering. In geld en tijd. 

Vraag jezelf af: wat kost het me als ik zo doorga, als ik niets doe?
Kom je in een burn-out, verlies je je dierbaren, kost het je gezondheid? Dat zijn de dingen die ik hoor.
Zoals Einstein zei: ‘Hopen op verandering en niets anders doen is waanzin.’  

Coaching voor vrouwen-amoniet

Hoe ziet een sessie van een Innerlijke reis eruit?

Je kunt kiezen om een Innerlijke reis online, in je vertrouwde ruimte te doen
of
live in de praktijk, liggend op de behandeltafel in comfortabele kleding .

 • We beginnen met een gesprek en bepalen je coachingsvraag.
 • Je ontvangt  een behandeling van anderhalf tot twee uur in veilige bedding.
 • Via de ‘Spiral of Inner healing’ ontstaan er inzichten die je leven doen bewegen. 
 • Je krijgt je eye-openers uit de sessie mee naar huis.
 • Je krijgt huiswerkopdrachten en oefeningen voor verankering. 

boek een gratis kennismaking

In de gratis en vrijblijvende kennismaking onderzoeken we samen welke traject op dit moment het beste bij jou past. Je krijgt een helder inzicht mee naar huis, je weet wat mijn begeleiding voor je kan betekenen en voelt of er een klik is.


*Het is mogelijk om in termijnen te betalen.
** Werkgevers zijn regelmatig bereid om de kosten voor een coachingstraject te vergoeden. In dat geval maak ik een offerte op basis van zakelijke tarieven. Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden en kan je in dit proces begeleiden.

Wat krijg je nog meer?

De coaching richt zich op samenwerking tussen lichaam, geest en ziel. Daardoor ontstaat er een verandering van binnen naar buiten. 

 • Ik loop een periode van je leven naast je. Daarna voel je dat je zelfstandig en in vertrouwen verder kunt.
 • Ontspanning en verruiming van je wereld. Opluchting, nieuwe perspectieven en keuzemogelijkheden.
 • Snel naar de kern. Geen ellenlange praatsessies. Ook geen quick fix, maar een oplossing waar je gelukkiger van wordt.

Ervaringen van anderen

Ik kan nog steeds bijna niet geloven hoe diep en helend deze behandeling was. Er is veel in mij opgelost.

Heide, kunstenares

Loet luistert zonder oordeel en liet mij de kern voelen van oude blokkades. Dat bracht mij dat ik los kon laten en met een verlicht gevoel verder kan op mijn pad

Janine, coach
Spiral of inner change

Spiral of Inner Healing Holistische methodiek

De Spiral of Inner Healing, naar de methodiek van Judith Bruin, is praktisch, werkt snel en diepgaand. 

Al tijdens de innerlijke reizen worden veranderingen in het bewustzijn geïntegreerd. Daardoor zijn deze transformaties blijvend. Tuurlijk heeft het aandacht nodig, maar je verandering komt van binnenuit en vervangen oude gewoontes. Coachingsvragen (je problemen) benaderen wij via jouw lichaamssensaties en gevoelsleven, wat ervoor zorgt dat wij heel snel tot de oorsprong van jouw vraag doordringen.

Je krijgt woorden en beelden bij wat je ervaart en voelt. Je ervaart verbinding met je gevoelens en behoeften, zodat je daar zelf zorg voor leert dragen. 

Beschermlaagjes verdwijnen waardoor je als het ware meer jezelf wordt en meer verbinding met jezelf en een ander voelt. 

Veelgestelde vragen Coaching voor vrouwen

Ik heb al zoveel gedaan. Helpt dit wel?

Veel vrouwen die in de praktijk komen hebben al verschillende manieren van begeleiding gevolgd. Dat heeft ze ook wat gebracht, maar ergens missen ze een laatste puzzelstukje. Veel vormen van begeleiding geven via het hoofd inzicht en begrip. Dat is waardevol.
Diepe heling heeft echter meer nodig dan alleen het mentale niveau. In het dagelijks leven hoor je wel uitspraken als ‘met lichaam en geest’ of met ‘hart en ziel’.
Ook op fysiek, emotioneel en spiritueel niveau is aandacht nodig om je compleet te voelen. En op die niveaus ben ik op mijn best.

Ik ben al onder behandeling bij een psycholoog, is dat een probleem?

De coaching is aanvullend op de begeleiding van een psycholoog. De punten die je daar leert kun je integreren via deze lichaamsgerichte coaching. Op die manier werken het bewuste en onbewuste samen, wat jouw groei zal versnellen. De samenwerking zorgt voor een diepgaande aanpak van jouw problematiek.

Hoeveel sessies heb ik nodig?

De ervaring leert dat je drie tot acht sessies nodig hebt om weer lichter op jouw pad verder te gaan. Dat betekent dat vrouwen ongeveer tussen de twee en zes maanden begeleiding nemen.
Het hangt ervan af hoe lang je al met je problemen rondloopt.
Vanuit één kernprobleem kunnen steeds meer kleinere problemen ontstaan. Wacht je lang met het aanpakken ervan, dan krijgt het langzaam een steeds grotere plek in je leven en zul je waarschijnlijk ook meer tijd nodig hebben om ze op te lossen.
Tijdens de kennismaking kunnen we samen een inschatting maken van wat er nodig is.

Werk je ook met mannen Loet?

Jazeker, er zijn ook mannen die bij mij in de praktijk coaching volgen. Ik richt me in communicatie op vrouwen, maar mannen zijn van harte welkom. Voor de coaching maakt gender niets uit, omdat ik aansluit bij de individu en vragen die er leven.

Waarom bied je een gratis kennismaking aan?

Uit onderzoek blijkt dat 86% van de mensen een ‘klik’ met de coach het belangrijkste selectiecriterium vinden. Door de gratis kennismaking wil ik de drempel naar coaching verlagen, voelen of er een wederzijdse klik is en vooraf onderzoeken of de coaching ook bij jouw vraag past. Op die manier kunnen we een succesvolle samenwerking tegemoet zien, die voor ons beiden bevredigend is.

Ben jij een healer Loet?

Ik ben geen healer in de zin van dat ik jou van buitenaf heel. Je doet het zelf, maar hoeft het niet alleen te doen.
Wat ik wel doe is jou begeleiden om jouw zelfhelend vermogen te activeren. Door ontspanning kom je in een diepere staat van bewustzijn. Via bewustzijnsverruiming en door het stellen van vragen neem ik je mee naar de oorsprong van je probleem, zodat je die kunt transformeren en de verandering kunt integreren in je bewustzijn en dagelijks leven.